Χορταρικά σοτέ

Υλικά
  • 3 μέτριες αγκινάρες
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • Λίγος φρέσκος πλατύφυλλος μαϊντανός
  • 250 γραμμάρια μανιτάρια
  • 250 γραμμάρια σέλερι (το κοτσάνι)
  • 250 γραμμάρια σπαράγγια (κονσέρβα)
  • Χυμός λεμονιού από 1 λεμόνι
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ Culinsesse
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και το σέλερι και τα κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια.
  2. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το Βιτάμ Culinesse, για να κάψει, και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα να ροδίσουν για 5 λεπτά περίπου.
  3. Προσθέτουμε το σέλερι, τις αγκινάρες, τα σπαράγγια, το μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι και το ανάλογο νερό (1 λίτρο περίπου). Τα αφήνουμε να βράσουν επί 15-20 λεπτά περίπου.
  4. Τα 4-5 τελευταία λεπτά, προσθέτουμε τα μανιτάρια και, όταν τα χορταρικά σοτέ είναι έτοιμα, σβήνουμε με το μείγμα λεμονιού.
2018-07-26T11:33:45+00:00