Χορταρικά φλαμπέ

Υλικά
  • 1 κιλό μικρά καρότα
  • Λίγος φρέσκος πλατύφυλλος μαϊντανός
  • 250 γραμμάρια μανιτάρια κονσέρβας
  • 1 μικρό ποτήρι ουίσκι
  • 2 κρεμμύδια
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Καθαρίζουμε τα καρότα, τα κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και τα κρεμμύδια.
  2. Βάζουμε το Βιτάμ Culinesse να κάψει σε μια κατσαρόλα, και ροδίζουμε το κρεμμύδι για περίπου 5 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε τα καρότα, τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι και το μαϊντανό, ανακατεύουμε καλά και σβήνουμε με το ουίσκι, ανάβοντάς το με ένα σπίρτο.
  4. Προσθέτουμε το ανάλογο νερό (περίπου 1 λίτρο) και τα αφήνουμε να βράσουν για 25-30 λεπτά.
2018-07-26T11:35:43+00:00