Χοιρινό με λάχανο κοκκινιστό

Υλικά
  • 1 ποτήρι χοντροκομμένα φύλλα σέλινο
  • 2 τριμμένες ντομάτες
  • 2 κιλά χοιρινό (χωρίς κόκαλα)
  • Αλάτι
  • Γλυκιά κόκκινη πάπρικα
  • 3 κουταλιές Βιτάμ soft
  • 1 μέτριο χοντροκομμένο άσπρο λάχανο
  • 2 μεγάλες πατάτες (κομμένες σε μεγάλα κομμάτια)
  • 5 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 κουταλιά Pummaro πελτίνο
  • 1 μεγάλο κομμένο κρεμμύδι
Εκτέλεση
  1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το κρέας με νερό. Το νερό πρέπει να σκεπάζει ίσα-ίσα το κρέας. Όταν μισοβράσει, προσθέτουμε το λάχανο και τις πατάτες και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί, μέχρι να «πιουν» τα πολλά υγρά και να μείνουν με λίγο υγρό στην κατσαρόλα.
  2. Σοτάρουμε σε κατσαρόλα με το Βιτάμ, το κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια, ανακατεύοντάς τα, για να μην κολλήσουν. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πελτέ και τα φύλλα σέλινου και, μόλις μαραθούν, ρίχνουμε κόκκινο πιπέρι γλυκό και καυτερό και ανακατεύουμε.
  3. Περιχύνουμε το κρέας και τα λαχανικά με τη σύβραση και ανακατεύουμε προσεκτικά.
  4. Σερβίρουμε αμέσως.
2018-07-25T13:54:33+00:00