Χοιρινά φιλετάκια με μουστάρδα και κρέμα

Υλικά
  • 120 γραμμάρια ψιλοκομμένα αγγουράκια τουρσί
  • 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • Λαχανικά σοτέ (για τη γαρνιτούρα)
  • 5 κουταλάκια γαλλική μουστάρδα
  • 1 τριμμένο κρεμμύδι
  • 4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
  • 1/2 κιλό χοιρινό ψαρονέφρι (κομμένο σε λεπτές φέτες)
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Σε ένα τηγάνι με 1 1/2 κουταλιά από το Βιτάμ Culinesse, σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι, ώσπου να ξανθύνει.
  2. Μετά, αφού πλατύνουμε λίγο τις φέτες του χοιρινού, για να γίνουν φιλετάκια, και τις αλείψουμε με το υπόλοιπο Βιτάμ Culinesse, τις ψήνουμε σε ένα άλλο τηγάνι για περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Τις αλατοπιπερώνουμε και τις κρατάμε ζεστές σε μια πιατέλα.
  3. Ανακατεύουμε προσεκτικά την κρέμα γάλακτος με τη μουστάρδα, προσθέτουμε το μείγμα στο τηγάνι με το κρεμμύδι και, μόλις αρχίσει να βράζει, αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε τα αγγουράκια.
  4. Αλατοπιπερώνουμε τη σάλτσα και τη ρίχνουμε επάνω από τα χοιρινά φιλετάκια την ώρα που θα τα σερβίρουμε.
2018-06-18T10:33:08+00:00