Βοδινό φιλέτο ψητό

Υλικά
  • 2 κουταλιές «Σπιτικός» Ζωμός Βοδινού Knorr
  • 1 1/2 κιλό φιλέτο βοδινό
  • 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Διπλώνουμε τη λεπτή άκρη του βοδινού φιλέτου, το δένουμε με σπάγκο, το βάζουμε σε ένα ταψάκι, το περιχύνουμε με λίγο Βιτάμ Culinesse και το ψήνουμε για 20 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 230°C.
  2. Πασπαλίζουμε το ψητό βοδινό φιλέτο με το σπιτικό ζωμό και το πιπέρι, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία του φούρνου σε μέτρια και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 30 λεπτά περίπου, περιχύνοντας το κρέας κάθε 10 λεπτά με το Bιτάμ Culinesse. (Αν δεν το θέλουμε πολύ ψημένο, υπολογίζουμε 10-12 λεπτά για κάθε μισό κιλό και το αφήνουμε να ψηθεί ως το τέλος σε δυνατό φούρνο, περιχύνοντας με λίγο Bιτάμ Culinesse.)
2018-07-25T12:59:42+00:00