Βασική συνταγή ομελέτας

Υλικά
  • 4 αυγά
  • 2 κουταλιές γάλα
  • 50 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Χτυπάμε τα ασπράδια από τους κρόκους των αυγών, χωριστά, τα ενώνουμε και προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι.
  2. Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι λίγο Βιτάμ Culinesse και, όταν ζεσταθεί καλά, ρίχνουμε μέσα τα χτυπημένα αυγά και ψήνουμε την ομελέτα , ξεκολλώντας τη με μία σπάτουλα. Αν κάπου πιάσει, περιστρέφουμε λίγο το τηγάνι, για να πάει προς τις άκρες το υγρό αυγό.
  3. Όταν η ομελέτα ψηθεί από την κάτω μεριά, τη διπλώνουμε στα δύο και, γέρνοντας το τηγάνι, την αφήνουμε να γλιστρήσει στην πιατέλα του σερβιρίσματος.
2018-07-27T11:14:47+00:00