Τραγανές μπαγκέτες με φρέσκια σαλάτα, λιαστή ντομάτα και Βιτάμ με έλαιο βασιλικού και ελαιόλαδο

Υλικά
  • 10 ματσάκια σχοινόπρασο
  • 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα
  • 2 λιαστές ντομάτες (σε λάδι)
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού ξύδι μπαλσάμικο ή κρέμα μπαλσάμικου
  • Αλεσμένο πιπέρι χοντροτριμμένο
  • 2 τραγανές μπαγκέτες ολικής άλεσης
  • Βιτάμ με έλαιο βασιλικού και ελαιόλαδο
  • 4 φύλλα μαρούλι λόλα ή κανονικό
  • 2 λεπτές φέτες προσούτο Πάρμας
Εκτέλεση
  1. Ψιλοκόβουμε το σχοινόπρασο και κόβουμε τη φρέσκια ντομάτα και τις λιαστές ντομάτες σε μικρά κομματάκια.
  2. Αναμειγνύουμε τις ντομάτες με το ξύδι, το σχοινόπρασο και λίγο πιπέρι.
  3. Ανοίγουμε τις μπαγκέτες στα δύο και αλείφουμε το εσωτερικό τους με Βιτάμ με έλαιο βασιλικού και ελαιόλαδο. Στο κάτω μέρος της μπαγκέτας τοποθετούμε τα φύλλα της σαλάτας, τη ντοματοσαλάτα και το προσούτο Πάρμας. Σκεπάζουμε με το επάνω μέρος της μπαγκέτας.
2018-07-25T12:36:25+00:00