Τασκεμπάπ

Υλικά
  • 1 μερίδα «Σπιτικός» Ζωμός Βοδινού Knorr
  • 1 ποτήρι γλυκό κρασί
  • 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
  • 1/2 κιλό κρεμμύδια
  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
  • 600 γραμμάρια Pummaro ψιλοκομμένες ντομάτες σε κονσέρβα
Εκτέλεση
  1. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ψιλές φέτες και τα σοτάρουμε με το Βιτάμ Culinesse.
  2. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια, το ρίχνουμε στο σοταρισμένο κρεμμύδι, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
  3. Ακολουθούν το Pummaro, ο σπιτικός ζωμός, το πιπέρι, ο μαϊντανός και το ανάλογο νερό, για να μπορεί να βράσει το τασκεμπάπ για περίπου 1 1/2 ώρα.
  4. Σερβίρουμε και μπορούμε να συνοδέψουμε με ρύζι, πατάτες τηγανιτές, πουρέ ή σουφλέ μελιτζάνας.
2018-07-25T13:50:52+00:00