Ταϊλανδέζικο κοτόπουλο με ρύζι

Υλικά
  • 400 γραμμάρια άσπρο ρύζι
  • 1 κόκκινη πιπεριά καμπάνα
  • 1 μικρό άσπρο λάχανο
  • 2 μέτρια κόκκινα κρεμμύδια
  • 400 γραμμάρια φιλέτα στήθος κοτόπουλου
  • 4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
  • 2 κουταλιές κόκκινη πάστα κάρυ
  • 200 ml γάλα καρύδας
  • 150 γραμμάρια βλαστούς από φασολάκια
Εκτέλεση
  1. Βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και το στραγγίζουμε. Ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το λάχανο και το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες. Στη συνέχεια, κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια 4 εκατοστών.
  2. Στο μεταξύ, ρίχνουμε σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι το Βιτάμ Culinesse και το αφήνουμε να φουσκώσει. Μετά, προσθέτουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε. Τηγανίζουμε για 4 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τις πιπεριές και ανακατεύουμε. Τηγανίζουμε για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το λάχανο και ανακατεύουμε για 3 λεπτά ακόμη.
  4. Ρίχνουμε την κόκκινη πάστα κάρυ, 50 ml ζεστό νερό και το γάλα καρύδας.
  5. Αφήνετε να βράσουν και, στη συνέχεια, προσθέτουμε τους βλαστούς από φασολάκια.
  6. Μοιράζουμε το ρύζι σε 4 ζεστά πιάτα. Απλώνουμε το κοτόπουλο και τα λαχανικά με τα λαχανικά κάρυ επάνω στο ρύζι.
2018-07-25T12:54:24+00:00