Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
2 κουταλιές της σούπας Βιτάμ soft (για το άλειμμα τψν φύλλων)
Εκτέλεση
Execution
Μαραίνε το κρεμμύδι με λίγο νερό, προσθέτουμε το λάχανο με το Βιτάμ και τα σοτάρουμε ελαφρά, ώσπου να γίνουν διάφανα.
Προσθέτουμε βασιλικό, κόλιανδρο, μηλόξυδο, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη, κατά βούληση. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Προσθέτουμε το τυρί και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε ένα φύλλο κρούστας και το αλείφουμε με Βιτάμ. Βάζουμε στη μία άκρη του φύλλου μια κουταλιά γέμιση και τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό, φέρνοντας προς τα μέσα τις δύο άκρες του φύλλου, καθώς τυλίγουμε, για να περικλείσουμε τη γέμιση. Αλείφουμε τα ρολά με λίγο Βιτάμ και τα ψήνετε σε φούρνο προθερμασμένο στους 220°C για 10 λεπτά. Τα σερβίρουμε με κέτσαπ ή άλλη σάλτσα της επιλογής μας, όπως γλυκόξινη σάλτσα ή καπνιστό τσάτνυ.