Σούπα βέρτε

Υλικά
  • 1 κουταλιά φρέσκος άνηθος ψιλοκομμένος
  • 4 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 200 γραμμάρια ψιλοκομμένο μπέικον
  • 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • 1 κιλό ψιλοκομμένο φρέσκο σπανάκι (πλυμένο και καθαρισμένο)
  • 2 Κλασικοί Κύβοι Βοδινού Knorr
Εκτέλεση
  1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το Βιτάμ Culinesse, για να κάψει, και σοτάρουμε σε αυτό το σπανάκι, το κρεμμύδι και το μπέικον για 5-10 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το ζωμό βοδινού, διαλυμένο σε 1 λίτρο, ανακατεύουμε και αφήνουμε τη σούπα βέρτε να βράσει για 30 λεπτά.
  3. Περίπου 3-5 λεπτά πριν το τέλος, προσθέτουμε στη σούπα βέρτε τον άνηθο, ανακατεύουμε ξανά και τη σερβίρουμε ζεστή.
2018-08-02T15:34:37+00:00