Σούπα ροαγιάλ κρέμα

Υλικά
  • 100 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 200 γραμμάρια κονσέρβα με κομμάτια ανανά σε χυμό
  • 200 γραμμάρια καρότα χοντροκομμένα
  • φιλέτο στήθους κοτόπουλου
  • 100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με τουλάχιστον 35% λιπαρά
  • 3 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 1 ματσάκι σέλινο χοντροκομμένο
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • Aλάτι
  • Aλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το στήθος κοτόπουλου με ανάλογο κρύο νερό. Προσθέτουμε τα καρότα, το σέλινο, τις πιπεριές, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν για 1 ώρα περίπου.
  2. Στραγγίζουμε και ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και βάζουμε το Βιτάμ Culinesse σε μια κατσαρόλα για 5 λεπτά, να ζεσταθεί.
  3. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το αλεύρι, ανακατεύουμε και, μετά, προσθέτουμε τον ανανά (ψιλοκομμένο) με το ζουμί του, έτσι ώστε να γίνει μια παχύρρευστη σούπα ρουγιάλ κρέμα.
  4. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το ανάλογο αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε μέσα και το ψιλοκομμένο στήθος κοτόπουλου.
2018-08-03T09:54:05+00:00