Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Σούπα ροαγιάλ κρέμα
Χρόνος Μαγειρέματος1 ώρες 30 λεπτά
Μερίδες5
Υλικά
Ingredients
100 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 γραμμάρια κονσέρβα με κομμάτια ανανά σε χυμό
200 γραμμάρια καρότα χοντροκομμένα
φιλέτο στήθους κοτόπουλου
100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με τουλάχιστον 35% λιπαρά
3 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
1 ματσάκι σέλινο χοντροκομμένο
150 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
Aλάτι
Aλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Execution
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το στήθος κοτόπουλου με ανάλογο κρύο νερό. Προσθέτουμε τα καρότα, το σέλινο, τις πιπεριές, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν για 1 ώρα περίπου.
Στραγγίζουμε και ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και βάζουμε το Βιτάμ Culinesse σε μια κατσαρόλα για 5 λεπτά, να ζεσταθεί.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το αλεύρι, ανακατεύουμε και, μετά, προσθέτουμε τον ανανά (ψιλοκομμένο) με το ζουμί του, έτσι ώστε να γίνει μια παχύρρευστη σούπα ρουγιάλ κρέμα.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το ανάλογο αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε μέσα και το ψιλοκομμένο στήθος κοτόπουλου.