Σούπα al funghi porcini

Υλικά
  • 2 ποτήρια μανιτάρια άγρια
  • 1 ποτήρι ρύζι
  • 400 γραμμάρια νεφρά ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • 1 κουταλάκι αποξηραμένη ρίγανη
  • 1 κύβος ζωμού λαχανικών
  • 1/2 ποτήρι σέλερι
  • 1 ποτήρι μανιτάρια φρέσκα
  • 1 κουταλιά φρέσκος πλατύφυλλος μαϊντανός
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Σε κατσαρόλα σoτάρουμε το κρεμμύδι με τo Βιτάμ, προσθέτουμε το σέλερι, τα νεφρά, τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε.
  2. Προσθέτουμε 5 φλιτζάνια νερό, το ρύζι, τον κύβο, το μαϊντανό, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν, ώσπου να μαλακώσει το ρύζι.
2019-05-20T12:44:28+00:00