Σουφλέ ζυμαρικών με τυριά

Υλικά
  • 1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι ή χυλοπίτες
  • 1 Pummaro ψιλοκομμένες ντομάτες σε κονσέρβα
  • 1/4 κιλό τυρί κασέρι
  • 1/4 κιλό τυρί γκούντα
  • 1/4 κιλό τυρί ρεγκάτο
  • 1/4 κιλό μπέικον κομμένο σε κομμάτια
  • 500 ml λίτρο κρέμα γάλακτος
  • 2 αυγά
  • Λίγο Βιτάμ Culinesse
Εκτέλεση
  1. Βράζουμε τα ντοματάκια με λίγη ζάχαρη και Βιτάμ Culinesse, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  2. Τρίβουμε όλα τα τυριά μαζί και βράζουμε τις χυλοπίτες ή το κοφτό μακαρονάκι για 10 λεπτά. Τα σουρώνουμε και ρίχνουμε λίγο Βιτάμ Culinesse.
  3. Βάζουμε μια στρώση χυλοπίτες ή κοφτό μακαρονακι  σε 1 πυρέξ και απλώνουμε επάνω τους την σάλτσα ντομάτας.
  4. Ρίχνουμε το μισό τυρί και, από πάνω του, απλώνουμε το μπέικον. Προσθέτουμε και τις υπόλοιπες χυλοπίτες ή το κοφτό μακαρονάκι  και απλώνουμε και το τυρί που έμεινε.
  5. Χτυπάμε σε 1 μπολ τα 2 αυγά με την κρέμα και το απλώνουμε στο μείγμα των ζυμαρικών.
  6. Ψήνουμε στους 200°C, μέχρι να ροδίσει.
2018-07-12T10:52:21+00:00