Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Σνίτσελ γεμιστά
Μερίδες6
Υλικά
Ingredients
8 αγγουράκια κομμένα τουρσί
1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
1 μεγάλο κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες στρογγυλές)
8 φέτες μπέικον
Μουστάρδα
1 πουρέ πατάτας ή 1 πουρέ με γάλα
8 σνίτσελ μοσχάρι
2 κουταλιές σκόνη ζωμού λαχανικών
4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
Αλάτι
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Execution
Αλείφουμε τα σνίτσελ με τη μουστάρδα και το στιγμιαίο ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε. Τοποθετούμε σε κάθε σνίτσελ από 1 φέτα μπέικον. Αναμειγνύουμε το κρεμμύδι με τα αγγουράκια τουρσί και μοιράζουμε το μείγμα στα σνίτσελ. Τυλίγουμε τα σνίτσελ σε ρολά και τα δένουμε.
Σoτάρουμε τα σνίτσελ με το Βιτάμ, ώσπου να ροδοκοκκινίσουν, σβήνουμε με το κρασί και, όταν εξατμισθεί το κρασί, ρίχνουμε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό, το ζωμό και τα αφήνετε να σιγοβράσουν.
Σερβίρουμε τα σνίτσελ ζεστά, γαρνιρισμένα με φέτες λεμονιού και τον πουρέ.