use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Σνίτσελ γεμιστά

  • Μερίδες6
recipe image Σνίτσελ γεμιστά

Υλικά

Ingredients
  • 8 αγγουράκια κομμένα τουρσί
  • 1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες στρογγυλές)
  • 8 φέτες μπέικον
  • Μουστάρδα
  • 1 πουρέ πατάτας ή 1 πουρέ με γάλα
  • 8 σνίτσελ μοσχάρι
  • 2 κουταλιές σκόνη ζωμού λαχανικών
  • 4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι

      Εκτέλεση

      Execution
      1. Αλείφουμε τα σνίτσελ με τη μουστάρδα και το στιγμιαίο ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε. Τοποθετούμε σε κάθε σνίτσελ από 1 φέτα μπέικον. Αναμειγνύουμε το κρεμμύδι με τα αγγουράκια τουρσί και μοιράζουμε το μείγμα στα σνίτσελ. Τυλίγουμε τα σνίτσελ σε ρολά και τα δένουμε.
      2. Σoτάρουμε τα σνίτσελ με το Βιτάμ, ώσπου να ροδοκοκκινίσουν, σβήνουμε με το κρασί και, όταν εξατμισθεί το κρασί, ρίχνουμε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό, το ζωμό και τα αφήνετε να σιγοβράσουν.
      3. Σερβίρουμε τα σνίτσελ ζεστά, γαρνιρισμένα με φέτες λεμονιού και τον πουρέ.