Σνίτσελ γεμιστά

Υλικά
  • 8 αγγουράκια κομμένα τουρσί
  • 1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες στρογγυλές)
  • 8 φέτες μπέικον
  • Μουστάρδα
  • 1 πουρέ πατάτας Knorr ή 1 πουρέ με γάλα Knorr
  • 8 σνίτσελ μοσχάρι
  • 2 κουταλιές «Σπιτικός» Ζωμός Λαχανικών Knorr
  • 4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Αλείφουμε τα σνίτσελ με τη μουστάρδα και το στιγμιαίο ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε. Τοποθετούμε σε κάθε σνίτσελ από 1 φέτα μπέικον. Αναμειγνύουμε το κρεμμύδι με τα αγγουράκια τουρσί και μοιράζουμε το μείγμα στα σνίτσελ. Τυλίγουμε τα σνίτσελ σε ρολά και τα δένουμε.
  2. Σoτάρουμε τα σνίτσελ με το Βιτάμ, ώσπου να ροδοκοκκινίσουν, σβήνουμε με το κρασί και, όταν εξατμισθεί το κρασί, ρίχνουμε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό, το ζωμό Knorr και τα αφήνετε να σιγοβράσουν.
  3. Σερβίρουμε τα σνίτσελ ζεστά, γαρνιρισμένα με φέτες λεμονιού και τον πουρέ Knorr.
2018-07-25T13:48:32+00:00