Σελινάκι του ψαρά

Υλικά
  • 1/2 κιλό πετρόψαρα
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 Pummaro ψιλοκομμένες ντομάτες σε κονσέρβα
  • 1/2 κιλό μακαρονάκι σελινάκι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Λίγα φύλλα σέλινο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 ποτήρι Βιτάμ Culinesse
  • 1 καρότο
Εκτέλεση
  1. Βράζουμε τα ψάρια μαζί με το ματσάκι των χορταρικών για 1 ώρα περίπου. Τα σουρώνουμε και βάζουμε το ζωμό σε μια κατσαρόλα.
  2. Προσθέτουμε στο ζωμό το Βιτάμ, το Pummaro, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, το σελινάκι και τα αφήνουμε να βράσουν για 15-20 λεπτά περίπου (αναλογία ζυμαρικών-ζωμού: 1 φλιτζάνι ζυμαρικά-3 φλιτζάνια ζωμού).
  3. Σερβίρεται ζεστό.
2018-07-27T08:09:15+00:00