Σάλτσα ντομάτας (βασική συνταγή)

Υλικά
  • Λίγος φρέσκος βασιλικός
  • 1 αποξηραμένο φύλλο δάφνης
  • Ζάχαρη
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 Pummaro ψιλοκομμένες ντομάτες σε κονσέρβα
  • 1 «Σπιτικός» Ζωμός Βοδινού Knorr, διαλυμένος σε 500 ml νερό
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Βάζουμε τα ψιλοκομμένα ντοματάκια με το ζουμί τους, το σκόρδο και το Βιτάμ Culinesse σε ένα τηγάνι.
  2. Προσθέτουμε το βασιλικό, τη δάφνη, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και το ζωμό βοδινού και αφήνουμε τη σάλτσα ντομάτα να βράσει για 20 λεπτά περίπου. Αν είναι αραιή, μπορούμε να τη δέσουμε με λίγο κορν φλάουρ.
2018-08-02T15:16:32+00:00