Previous slide
Next slide
Carousel slide
Pause slide movement
Resume slide movement
use left or right arrow keys to navigate the tab,
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading
one of these free alternatives.
Ρύζι με συκωτάκια πουλιών
Μερίδες 5 Υλικά
Ingredients
1 αποξηραμένο φύλλο δάφνης
1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
150 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
400 γραμμάρια συκωτάκια πουλιών (κομμένα στα 4)
1 ματσάκι αρωματικά χόρτα (θυμάρι, βασιλικός, δυόσμος)
2 κονσέρβες ψιλοκομμένες ντομάτες
1/2 κιλό ρύζι Καρολίνα
Αλάτι
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Execution
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με Βιτάμ Culinesse και, μετά, ρίχνουμε μέσα το ρύζι (πλυμένο και στραγγισμένο) με τη δάφνη.
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά, προσθέτουμε 2 μέρη νερό για κάθε μέρος ρυζιού και τα αφήνουμε να βράσουν.
Tηγανίζουμε τα συκωτάκια πουλιών με Bιτάμ Culinesse.
Βάζουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε τη ζάχαρη και το ματσάκι με τα ψιλοκομμένα αρωματικά χόρτα και, τέλος, τα συκωτάκια.
Αφήνουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας να βράσει για 10 λεπτά, και, ύστερα, σερβίρουμε το ρύζι με τα συκωτάκια πουλιών.
Άλλες Προτεινόμενες Συνταγές