Ρύζι με συκωτάκια πουλιών

Υλικά
  • 1 αποξηραμένο φύλλο δάφνης
  • 1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
  • 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • 400 γραμμάρια συκωτάκια πουλιών (κομμένα στα 4)
  • 1 ματσάκι αρωματικά χόρτα (θυμάρι, βασιλικός, δυόσμος)
  • 2 Pummaro ψιλοκομμένες ντομάτες σε κονσέρβα
  • 1/2 κιλό ρύζι Καρολίνα
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Σοτάρουμε το κρεμμύδι με Βιτάμ Culinesse και, μετά, ρίχνουμε μέσα το ρύζι (πλυμένο και στραγγισμένο) με τη δάφνη.
  2. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά, προσθέτουμε 2 μέρη νερό για κάθε μέρος ρυζιού και τα αφήνουμε να βράσουν.
  3. Tηγανίζουμε τα συκωτάκια πουλιών με Bιτάμ Culinesse.
  4. Βάζουμε το Pummaro σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε τη ζάχαρη και το ματσάκι με τα ψιλοκομμένα αρωματικά χόρτα και, τέλος, τα συκωτάκια.
  5. Αφήνουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας να βράσει για 10 λεπτά, και, ύστερα, σερβίρουμε το ρύζι με τα συκωτάκια πουλιών.
2018-07-25T12:51:09+00:00