Πουτίγκα με chia, κόκκινα φρούτα και Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου

Υλικά
  • 6 κουταλιές της σούπας σπόροι τσία
  • 400 ml Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου
  • 3 κουταλιές της σούπας σιρόπι αγαύης ή μέλι σε ρευστή μορφή
Εκτέλεση
  1. Την προηγούμενη ημέρα ή 2 ώρες πριν ανακατεύουμε σε μία μεγάλη κανάτα –μπουκάλι τους σπόρους τσία, το Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου και το σιρόπι αγαύης ή το μέλι. Κλείνουμε καλά το πώμα και κουνάμε το μείγμα ώστε να ανακατευτούν τα υλικά καλά.
  2. Βάζουμε την κανάτα στο ψυγείο.
  3. Ανακατεύουμε μία τελευταία φορά πριν το σερβίρουμε.
  4. Μπορούμε να προσθέσουμε στο μείγμα ένα συμπυκνωμένο χυμό κόκκινων φρούτων, φρέσκα φρούτα και φρέσκα φύλλα μέντας.
2018-07-31T14:27:35+00:00