Πρασοτσουρβάς

Υλικά
  • 6 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κουταλάκια φρέσκος δυόσμος
  • 2 κουταλιές Βιτάμ soft
  • 1 κουταλάκι πάπρικα
  • 2 πατάτες κομμένες σε κύβους
  • 3 ψιλοκομμένα τρυφερά πράσα
  • 5 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 καρότο μικρό ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Βράζουμε σε μια κατσαρόλα με 4 ποτήρια νερό, τα πράσα, τις πατάτες, το καρότο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το Βιτάμ, αλάτι και πιπέρι για μισή ώρα περίπου.
  2. Σερβίρουμε τον πρασοτσουρβά σε πιάτα και, από πάνω, βάζουμε από 1 κουταλιά γιαούρτι, πασπαλισμένο με λίγη πάπρικα και γαρνιρισμένο με φυλλαράκια δυόσμου.
2018-08-02T15:26:28+00:00