Ομελέτα με τυρί

Υλικά
  • 6 αυγά
  • 1 ποτήρι τριμμένη γραβιέρα
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένος, φρέσκος μαϊντανός
  • 2 κουταλιές της σούπας Βιτάμ Culinesse
  • 3 κουταλιές νερό
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Χτυπάμε τους κρόκους και τα ασπράδια των αυγών χωριστά. Τα ενώνουμε και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τον μισό μαϊντανό.
  2. Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι 1-2 κουταλές Βιτάμ Culinesse και ρίχνουμε το μείγμα των αυγών.
  3. Ξεκολλάμε την ομελέτα, πασπαλίζουμε την επιφάνειά της με το τυρί (ή και με περισσότερα είδη τυριών), τη διπλώνουμε στα δύο και σερβίρουμε την ομελέτα με τυρί, πασπαλίζοντας με τον υπόλοιπο μαϊντανό.
2018-07-27T12:14:32+00:00