Ομελέτα με λουκάνικα

Υλικά
  • 6 αυγά
  • 2 κουταλιές φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 100 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • 1 χωριάτικο λουκάνικο (κομμένο σε φέτες)
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Βάζουμε στο τηγάνι μια κουταλιά Βιτάμ Culinrsse και ζεσταίνουμε καλά. Στη συνέχεια, σοτάρουμε τα λουκάνικα.
  2. Βγάζουμε τα λουκάνικα από το τηγάνι και, στη θέση τους, βάζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, για να σοταριστεί, μέχρι να ξανθύνει.
  3. Χτυπάμε τα αυγά με το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι και τα ρίχουμε σε ένα τηγάνι, όπου πρώτα έχουμε ζεστάνει το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse.
  4. Όταν η ομελέτα ψηθεί, τοποθετούμε τα λουκάνικα στη σειρά, στη μισή επιφάνειά της, τη διπλώνουμε στα δύο και τη σερβίρουμε σε ζεστή πιατέλα.
2018-07-27T12:12:20+00:00