Μωσαϊκό σοκολάτας χωρίς λακτόζη

Υλικά
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ xωρίς λακτόζη σε θερμοκρασία δωματίου
  • 250 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
  • 300 γραμμάρια νιφάδες βρώμης
  • 2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο
  • 50 γραμμάρια ξηροί καρποί (εναλλακτικά, μπορούμε να βάλουμε κάσιους, φυστίκι Αιγίνης, αμύγδαλα ή ό,τι άλλο θελουμε)
Εκτέλεση
  1. Τεμαχιζουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί.
  2. Ανακατεύουμε τη σοκολάτα με το Βιτάμ xωρίς λακτόζη και, στη συνέχεια, προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο.
  3. Προσθέτουμε τη βρώμη και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα επάνω στον πάγκο.
  4. Απλώνουμε το μείγμα επάνω στη λαδόκολλα και σχηματίζουμε, με τη βοήθεια της λαδόκολλας, ένα ρολό.
  5. Σφίγγουμε, καλύπτουμε γύρω-γύρω με μία μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο, για να σφίξει.
2018-07-10T11:39:04+00:00