Mug κέικ με σοκολάτα

Υλικά
  • 40 γραμμάρια ρυζάλευρο πλήρες
  • 40 γραμμάρια πούδρα αμυγδάλου
  • 40 γραμμάρια ζάχαρη
  • 100 γραμμάρια κουβερτούρα μαύρης σοκολάτας
  • 80 ml Βιτάμ ρόφημα Σόγιας
  • 2 κουταλιές της σούπας Βιτάμ με βούτυρο
  • 4 αυγά
Εκτέλεση
  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
  2. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε τη σοκολάτα με το Βιτάμ ρόφημα Σόγιας σε χαμηλή φωτιά.
  3. Βγάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το Βιτάμ με βούτυρο και ανακατεύουμε.
  4. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, την πούδρα αμυγδάλου, τη ζάχαρη, τα αυγά και το περιεχόμενο της κατσαρόλας (σοκολάτα, Βιτάμ ρόφημα Σόγιας και Βιτάμ με βούτυρο). Ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει λεία η ζύμη.
  5. Βουτυρώνουμε 3 κούπες και μοιράζουμε τη ζύμη.
  6. Ψήνουμε για 8-10 λεπτά.
  7. Σερβίρουμε, κατά προτίμηση, χλιαρό.
2018-10-15T15:01:07+00:00