Mug κέικ με σοκολάτα

Υλικά
  • 40 γραμμάρια ρυζάλευρο πλήρες
  • 40 γραμμάρια πούδρα αμυγδάλου
  • 40 γραμμάρια ζάχαρη
  • 100 γραμμάρια κουβερτούρα μαύρης σοκολάτας
  • 80 ml Βιτάμ ρόφημα Σόγιας
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Βιτάμ κλασικό λιωμένο
  • 4 αυγά
Εκτέλεση
  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C.
  2. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε τη σοκολάτα με το Βιτάμ ρόφημα Σόγιας, σε χαμηλή φωτιά.
  3. Βγάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε.
  4. Σε ένα μπολ, ρίχνουμε το αλεύρι, την πούδρα αμυγδάλου, τη ζάχαρη, τα αυγά και το περιεχόμενο της κατσαρόλας (σοκολάτα, Βιτάμ ρόφημα Σόγιας και βούτυρο). Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λεία η ζύμη.
  5. Βουτυρώνουμε 3 κούπες και μοιράζουμε τη ζύμη.
  6. Ψήνουμε για 8-10 λεπτά.
  7. Σερβίρουμε κατά προτίμηση χλιαρό.
2018-07-31T13:45:12+00:00