Μπαστουνάκια κοτόπουλου

Υλικά
  • 1/2 κιλό φιλέτο στήθος κοτόπουλου (κομμένο σε φέτες)
  • 3/4 του πακέτου Βιτάμ κλασικό ή Βιτάμ soft
  • 3 κουταλιές χυμός λεμονιού
  • 2 κουταλιές αποξηραμένη ρίγανη
  • 1 κουταλιά αποξηραμένο θυμάρι
  • 1 πακέτο κορν φλέικς
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Αλατοπιπερώνουμε τα μπαστουνάκια κοτόπουλου.
  2. Χτυπάμε το Βιτάμ με το χυμό λεμονιού, να αφρατέψει. Προσθέτουμε τα αρωματικά, το αλάτι με το πιπέρι και ανακατεύουμε.
  3. Σπάμε με το χέρι μας τα κορν φλέικς σε μικρά κομματάκια. Αλείφουμε τα μπαστουνάκια κοτόπουλου με μια λεπτή στρώση από το μείγμα του Βιτάμ και από τις δύο πλευρές. Τα τυλίγουμε με τα κορν φλέικς.
  4. Στρώνουμε ένα ρηχό ταψί φούρνου με λαδόκολλα και τοποθετούμε τα μπαστουνάκια σε απόσταση μεταξύ τους. Τα ψήνουμε κάτω από ζεστό grill για 15 λεπτά περίπου. Όταν πάρουν χρώμα από τη μία πλευρά, τα γυρίζουμε και από την άλλη. Τα σερβίρουμε ζεστά με μια σάλτσα της επιλογής μας.
2018-07-25T12:44:57+00:00