Μπαγκέτα με τυρί, ψητές κόκκινες πιπεριές και Βιτάμ με έλαιο βασιλικού και ελαιόλαδο

Υλικά
  • 1 μικρή φρέσκια κόκκινη πιπεριά (ή μία ψητή πιπέρια από βαζάκι)
  • 2 μπαγκέτες ολικής άλεσης με κολοκυθόσπορους ή ηλιόσπορους
  • Βιτάμ με έλαιο βασιλικού και ελαιόλαδο
  • 2 φύλλα μαρούλι
  • 2 φέτες ώριμο τυρί γκούντα ή τσένταρ
Εκτέλεση
  1. Πλένουμε την πιπεριά, αφαιρώντας το πράσινο κοτσάνι.
  2. Κόβουμε την πιπεριά σε 6-8 κομμάτια, τα οποία ψήνουμε στο γκριλ ή τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι. (Αν χρησιμοποιήσουμε πιπεριά από βαζάκι, απλά την κόβουμε.)
  3. Έπειτα, ανοίγουμε τις μπαγκέτες στα δύο και αλείφουμε το εσωτερικό τους με Βιτάμ με έλαιο βασιλικού και ελαιόλαδο.
  4. Στο κάτω μέρος της μπαγκέτας, τοποθετούμε το ένα φύλλο μαρουλιού, το τυρί και τις ψητές πιπεριές. Σκεπάζουμε με το επάνω μέρος της μπαγκέτας.
2018-07-25T10:56:27+00:00