Μπαγκέτες καπρέζε

Υλικά
  • 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα
  • 1 μπαλάκι φρέσκια μοτσαρέλα
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι (ή ένα πολύ μικρό ξερό κρεμμύδι)
  • 2 τραγανές μπαγκέτες ολικής άλεσης
  • Βιτάμ με έλαιο βασιλικού και ελαιόλαδο
  • Μερικά φύλλα σαλάτας
  • Αλεσμένο πιπέρι χοντροτριμμένο
  • Μερικές σταγόνες κρέμα μπαλσάμικου
Εκτέλεση
  1. Καθαρίζουμε και στραγγίζουμε τη ντομάτα. Μετά, κόβουμε τη μοτσαρέλα και τη ντομάτα σε 6-8 κομμάτια και ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι.
  2. Ανοίγουμε τις μπαγκέτες στα δύο και αλείφουμε το εσωτερικό τους με Βιτάμ με έλαιο βασιλικού και ελαιόλαδο.
  3. Στο κάτω μέρος της μπαγκέτας τοποθετούμε τα φύλλα σαλάτας, τη μοτσαρέλα και τη ντομάτα.
  4. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι, πιπέρι και, προαιρετικά , ραντίζουμε με μερικές σταγόνες από την κρέμα μπαλσάμικου. Σκεπάζουμε με το επάνω μέρος της μπαγκέτας.
2018-07-25T10:56:29+00:00