Μοσχαράκι της άνοιξης

Υλικά
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένος άνηθος
  • 1 κιλό καρότα (κομμένα σε λεπτές φέτες)
  • 6 φρέσκα κρεμμυδάκια (κομμένα σε φέτες)
  • 1 ποτήρι Βιτάμ Culinesse
  • 1 κιλό μοσχαρίσια σπάλα (κομμένη σε φέτες)
  • Χυμός λεμονιού από 1 λεμόνι
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα κρεμμυδάκια να σοταριστούν με το Βιτάμ Culinesse για 5 λεπτά περίπου.
  2. Μετά, προσθέτουμε το μοσχαράκι, τα καρότα, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά περίπου.
  3. Προσθέτουμε κατόπιν 2 φλιτζάνια νερό, αφήνουμε το μοσχαράκι της άνοιξης να βράσει για 1 1/2 ώρες περίπου, και 10 λεπτά πριν το τέλος, προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού και τον άνηθο.
2018-07-25T13:20:08+00:00