Μοσχαράκι με λαχανικά και μουστάρδα

Υλικά
  • 2 καρότα κομμένα σε φέτες
  • 1/2 κιλό κολοκυθάκια (κομμένα σε φέτες)
  • 1 μικρό ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 1 κιλό μοσχάρι κιλότο (κομμένο σε κύβους)
  • 5 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
  • Λίγα φυλλαράκια σέλινο
  • 1 κιλό μικρά κρεμμύδια
  • 1 ψιλοκομμένο μικρό φρέσκο κρεμμύδι
  • 1 κουταλιά μουστάρδα
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα το μοσχαράκι με τη μισή ποσότητα Βιτάμ Culinesse, σβήνουμε με το κρασί, και ρίχνουμε 1 φλιτζάνι νερό. Tο κρέας πρέπει να σιγοβράσει για 30 λεπτά περίπου και να πιει το ζουμί του.
  2. Όταν συμβεί αυτό, προσθέτουμε αλατοπίπερο και τα λαχανικά, εκτός από το φρέσκο κρεμμυδάκι, και τα σοτάρουμε με τo υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse.
  3. Διαλύουμε τη μoυστάρδα σε 1 φλιτζάνι νερό και τη ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
  4. Το αφήνουμε στη φωτιά για άλλα 30 λεπτά και, προς το τέλος, ρίχνουμε και το κρεμμυδάκι.
2018-07-25T13:17:38+00:00