Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Μακαρόνια ολικής άλεσης με γαρίδες, μπακαλιάρο και μπρόκολο
Χρόνος Μαγειρέματος15 λεπτά
Μερίδες2
Υλικά
Ingredients
200 γραμμάρια μπρόκολο
150 γραμμάρια μακαρόνια ολικής άλεσης
300 γραμμάρια ώριμα ντοματίνια
2 μικρά ξερά κρεμμύδια
150 γραμμάρια μπακαλιάρος
3 κουταλιές της σούπας Βιτάμ Soft
100 γραμμάρια μεγάλες, ωμές γαρίδες
Εκτέλεση
Execution
Κόβουμε το μπρόκολο σε μικρά τουφάκια, ετοιμάζουμε τα μακαρόνια, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, και βράζουμε το μπρόκολο για 3-5 λεπτά μαζί με τα μακαρόνια. Στραγγίζουμε καλά σε ένα σουρωτήρι.
Πλένουμε και στραγγίζουμε τα ντοματίνια και ψιλοκόβουμε τα μισά. Τα υπόλοιπα μισά τα κόβουμε στα δυο.
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια.
Κόβουμε το μπακαλιάρο σε 8 κομμάτια.
Σε ένα τηγάνι με μεσαία θερμοκρασία, λιώνουμε 1 1/2 κουταλιές της σούπας Βιτάμ Soft. Προσθέτουμε το κρεμμύδι με τα ψιλοκομμένα ντοματίνια και σοτάρουμε για λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε τις γαρίδες, το μπακαλιάρο και τα ντοματίνια, που κόψαμε στα δύο, και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.
Πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι και, πιθανώς, με λίγο αλάτι.
Αναμειγνύουμε τα μακαρόνια με το μπρόκολο μαζί με 1 1/2 κουταλιά της σούπας Βιτάμ Soft, λίγο πιπέρι και το μείγμα με τις γαρίδες. Χωρίζουμε σε 2 ζεστά πιάτα.