Μακαρονάδα με μανιτάρια και λουκάνικο

Υλικά
  • 250 γραμμάρια κοντά ζυμαρικά
  • 100 γραμμάρια χοντροκομμένο κεφαλοτύρι
  • 150 γραμμάρια ψιλοκομμένα λουκάνικα
  • 250 γραμμάρια μανιτάρια πλυμένα και κομμένα
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 1/2 πράσο πλυμένο και ψιλοκομμένο
  • 140 γραμμάρια ψιλοκομμένο χαλούμι
  • 1 τριμμένο κρεμμύδι
  • 1 κουταλάκι Mείγμα Mυρωδικών Αromat Knorr ή μείγμα μπαχαρικών
  • 1 μερίδα «Σπιτικός» Ζωμός Βοδινού Knorr
  • 1 ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
Εκτέλεση
  1. Βάζουμε το κρεμμύδι, το πράσο, τα μανιτάρια, την πιπεριά και λίγο αλάτι σε μια κατσαρόλα, τη σκεπάζουμε και αφήνουμε τα λαχανικά 5-6 λεπτά σε μέτρια φωτιά, για να πιουν τα υγρά τους. Μετά, προσθέτουμε 100 ml. Βιτάμ Culinesse, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν.
  2. Τηγανίζουμε το λουκάνικο σε αντικολλητικό τηγάνι με μία κουταλιά Βιτάμ Culinesse και το κρατάμε στην άκρη.
  3. Βράζουμε  τα ζυμαρικά με το ζωμό βοδινού σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε, μαζί με το λουκάνικο, στην κατσαρόλα με τα λαχανικά.
  4. Τα ανακατεύουμε και τα βάζουμε σκεπασμένα σε μια πιατέλα, για να μείνουν ζεστά.
  5. Βάζουμε το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε μέσα τα τυριά, ανακατεύουμε και περιχύνουμε με το τελικό αποτέλεσμα τα ζυμαρικά. Πασπαλίζουμε με το μείγμα μυρωδικών ή μπαχαρικών τη μακαρονάδα με μανιτάρια και λουκάνικο και σερβίρουμε.
2018-07-11T14:18:41+00:00