Κρέπες με χορταρικά

Υλικά
  • 2 μέτρια κρεμμύδια
  • 1 1/2 ποτήρι Βιτάμ Culinesse
  • 1/2 κιλό άσπρο λάχανο
  • 1 κουταλιά πάπρικα
  • 12 φέτες τυρί γκούντα
  • 1/2 ποτήρι φρέσκος άνηθος και δυόσμος
  • 2 κολοκυθάκια
  • 3 καρότα
  • 12 κρέπες
  • 1 ποτήρι τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 κουταλάκι μείγμα μυρωδικών Aromat
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το Βιτάμ και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
  2. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τα καρότα, το λάχανο, τον άνηθο, το δυόσμο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύεουμε.
  3. Προσθέτουμε δύο φλιτζάνια νερό και αφήνουμε να βράσουν, μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.
  4. Προσθέτουμε την παρμεζάνα και, με το μείγμα, γεμίζουμε τις κρέπες, βάζοντας από δύο κουταλιές γέμιση στην κάθε κρέπα.
  5. Τυλίγουμε τις κρέπες σαν φλογέρες και τις βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος. Σκεπάζουμε τις κρέπες με το τυρί γκούντα και τις πασπαλίζουμε με λίγη πάπρικα.
  6. Ψήνουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 200°C για 15 λεπτά και σερβίρουμε τις κρέπες ζεστές.
2018-07-25T14:50:47+00:00