Κρέπες με Βιτάμ ρόφημα Σόγιας

Υλικά
  • 80 γραμμάρια αλεύρι καλαμποκιού
  • 90 γραμμάρια ριζάλευρο
  • 10 γραμμάρια άμυλο αραβοσίτου
  • 3 αυγά
  • 550 ml Βιτάμ ρόφημα Σόγιας
  • 25 γραμμάρια Βιτάμ με βούτυρο
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
Εκτέλεση
  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αλεύρια και το άμυλο αραβοσίτου, τη ζάχαρη, τα αυγά, το Βιτάμ ρόφημα Σόγιας και το Βιτάμ με βούτυρο.
  2. Ανακατεύουμε με ένα μεγάλο σύρμα.
  3. Βουτυρώνουμε μια κρεπιέρα και ρίχνουμε, με μια μικρή κουτάλα, μια δόση ζύμης. Αφήνουμε να ψηθεί λίγα δευτερόλεπτα και τη γυρίζουμε, ώστε να ψηθεί και από την άλλη για περίπου 30 δευτερόλεπτα.
  4. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία, μέχρι να τελειώσει η ζύμη.
  5. Σερβίρουμε με λίγη ζάχαρη, σιρόπι σφενδάμου, μαρμελάδα ή φρέσκα φρούτα (μήλο, πορτοκάλι κλπ.).
2018-10-15T15:21:35+00:00