Υλικά
- 500 γραμμάρια κίτρινης κολοκύθας
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 500 ml Βιτάμ ρόφημα Σόγιας
- 1/2 κύβος ζωμού λαχανικών
- 1 κουταλάκι του γλυκού κάρυ σε σκόνη
- Φύλλα θυμαριού
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Κόβουμε την κολοκύθα σε κύβους.
- Σε ένα σκεύος σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τους κύβους κολοκύθας, το Βιτάμ ρόφημα Σόγιας, τον κύβο ζωμού λαχανικών, το κάρυ και το θυμάρι.
- Καλύπτουμε το σκεύος με το καπάκι και αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά περίπου.
- Ομογενοποιούμε το μείγμα με τη βοήθεια ενός ραβδομπλέντερ και σερβίρουμε την κρέμα ζεστή, συνοδευόμενη από πουρέ βασιλικού, Βιτάμ ρόφημα Σόγιας και κρουτόν.