Κορμός μωσαϊκό

Υλικά
  • 1 πακέτο Βιτάμ κλασικό σε πλακάκι
  • 200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • 200 γραμμάρια μπισκότα ολικής αλέσεως
  • 50 γραμμάρια καρύδια
  • 50 ml γάλα
  • 50 ml κονιάκ
  • 100 γραμμάρια κακάο
Εκτέλεση
  1. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το Βιτάμ, αποσύρουμε και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά: τα καρύδια ψιλοκομμένα και τα μπισκότα θρυμματισμένα.
  2. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα 30 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία του.
  3. Μεταφέρουμε σε αντικολλητικό χαρτί ή αλουμινόχαρτο, το οποίο έχουμε πασπαλίσει με κακάο και διπλώνουμε σφιχτά σε ρολό.
  4. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 3 ώρες να παγώσει, πασπαλίζουμε με κακάο και κόβουμε σε φέτες.
2018-07-10T11:11:36+00:00