Καναπέ

Υλικά
  • 1 γαλλική μπαγκέτα
  • 100 γραμμάρια Βιτάμ soft ή Βιτάμ light
  • 10 φέτες ζαμπόν
  • 10 φέτες έμμενταλ
  • 1 αγγουράκι
  • 10 ντοματίνια
  • 1 μικρό βαζάκι μπρικ
  • Σχοινόπρασο
Εκτέλεση
  1. Κόβουμε τη μπαγκέτα σε φέτες και τις αλείφουμε με Βιτάμ.
  2. Τοποθετούμε στις μισές φέτες ζαμπόν, τυρί και ντοματίνια, ενώ στις υπόλοιπες 2 φέτες απλώνουμε αγγουράκι και μπρικ.
  3. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.
2018-07-25T14:30:30+00:00