Γλυκό μωσαϊκό

Υλικά
  • 40 γραμμάρια μπράντι
  • 2 φακελάκια Alsa Bανιλέτα
  • 40 γραμμάρια σκόνη κακάο (3 κουταλιές)
  • 30 γραμμάρια ζάχαρη
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • 300 γραμμάρια (3 φέτες) μήλο, πεπόνι ή αχλάδι
  • 4 κουταλιές Βιτάμ soft
  • 1 πακέτο μπισκότα (Digestive ή πτι-μπερ)
Εκτέλεση
  1. Χτυπάμε το Βιτάμ με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά, το κακάο, το μπράντι και τη βανίλια. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε στο μείγμα. Προσθέτουμε και το φρούτο και ανακατεύουμε το μείγμα καλά. Το πλάθουμε σε μακρόστενο ρολό και το τυλίγουμε σε λαδόχαρτο ή σε ειδικό χαρτί ζαχαροπλαστικής.
  2. Το βάζουμε στο ψυγείο, για να μείνει μερικές ώρες να κρυώσει.
  3. Το σερβίρουμε κομμένο σε φέτες.
2018-07-10T09:28:19+00:00