Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Ζυμώνουμε τον κιμά με το ρύζι, προσθέτουμε το μαϊντανό, το δυόσμο, το ψωμί, αλάτι, πιπέρι και το κρεμμυδάκι (που το έχουμε σοτάρει προηγουμένως με το Βιτάμ Culinesse) και πλάθουμε με το μείγμα μικρά μπαλάκια-γιουβαρλάκια.
Βάζουμε, ύστερα, σε μια κατσαρόλα νερό ως τη μέση, προσθέτουμε τα χορταρικά (καρότο, σέλινο, κρεμμύδι, μαϊντανό). Μετά, προσθλετουμε τα κόκαλα, το μισό Bιτάμ Culinesse και αλατοπίπερο και τα αφήνουμε να πάρουν μερικές βράσεις.
Προσθέτουμε τώρα τα γιουβαρλάκια, τα αφήνουμε να βράσουν για 45 λεπτά και, μετά, τα βάζουμε σε μια άλλη κατσαρόλα.
Τέλος, προετοιμάζουμε το αυγολέμονο για τα γιουβαρλάκια: περνάμε από το μπλέντερ το ζωμό με τα χορταρικά, τον «δένουμε» με λίγο κορν φλάουρ, προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών, το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse και το λεμόνι, χτυπώντας με το σύρμα, ώστε να γίνουν μια παχύρευστη σάλτσα. Περιχύνουμε με αυτή τα γιουβαρλάκια.
Φυλάμε τα γιουβαρλάκια αυγολέμονο ζεστά και τα σερβίρουμε, πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.