Φιογκάκια με ροζ σάλτσα

Υλικά
  • 1 1/2 ποτήρια γάλα
  • 1 1/2 ποτήρι τριμμένη κεφαλογραβιέρα
  • 1 ποτήρι τριμμένο τυρί ροκφόρ ή γκοργκοντζόλα
  • 1 ποτήρι τριμμένο κίτρινο τυρί τύπου Ολλανδίας
  • 1 1/2 ποτήρι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα ή χαλούμι
  • 1 1/2 Pummaro ψιλοκομμένες ντομάτες σε κονσέρβα
  • 1 μερίδα «Σπιτικός» Ζωμός Λαχανικών Knorr
  • 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • 400 γραμμάρια φιογκάκια
Εκτέλεση
  1. Βράζουμε τα φιογκάκια με το σπιτικό ζωμό βοδινού σε μια κατσαρόλα, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
  2. Βάζουμε το Pummaro σε μια κατσαρόλα με 100 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse και το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά περίπου.
  3. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα τυριά, το γάλα, αλάτι και πιπέρι, ενώ ανακατεύουμε.
  4. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα φιογκάκια, ανακατεύουμε το μείγμα, το αδειάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ρίχνουμε από πάνω το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse.
  5. Ψήνουμε τα φιογκάκια με τη ροζ σάλτσα τους για 15-20 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 200°C.
2018-07-20T11:46:29+00:00