Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Φιλέτο με βότκα
Μερίδες2
Υλικά
Ingredients
2 φιλέτα μοσχάρι
4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι ρίγανη
1 μερίδα έτοιμος ζωμός βοδινού
1/2 μικρό ποτήρι βότκα
1 κουταλάκι κοπανισμένο πράσινο και κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση
Execution
Ψήνουμε τα φιλέτα στο τηγάνι με 2 κουταλιές Βιτάμ Culinesse και, όταν είναι έτοιμα, τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.
Ρίχνουμε στο τηγάνι τη βότκα και ανάβουμε φωτιά με ένα σπίρτο.
Διαλύουμε τον κύβο σε μισό ποτήρι νερό και, μόλις σβήσουν οι φλόγες, τον προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με τα πιπέρια.
Ανακατεύουμε τη σάλτσα και, όταν δούμε ότι έπηξε, βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε το υπόλοιπο Bιτάμ και τη ρίγανη και ρίχνουμε τη σάλτσα επάνω στα φιλέτα.