Φιλέτο με βότκα

Υλικά
  • 2 φιλέτα μοσχάρι
  • 4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι ρίγανη
  • 1 μερίδα «Σπιτικός» Ζωμός Βοδινού Knorr
  • 1/2 μικρό ποτήρι βότκα
  • 1 κουταλάκι κοπανισμένο πράσινο και κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Ψήνουμε τα φιλέτα στο τηγάνι με 2 κουταλιές Βιτάμ Culinesse και, όταν είναι έτοιμα, τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.
  2. Ρίχνουμε στο τηγάνι τη βότκα και ανάβουμε φωτιά με ένα σπίρτο.
  3. Διαλύουμε τον κύβο σε μισό ποτήρι νερό και, μόλις σβήσουν οι φλόγες, τον προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με τα πιπέρια.
  4. Ανακατεύουμε τη σάλτσα και, όταν δούμε ότι έπηξε, βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε το υπόλοιπο Bιτάμ και τη ρίγανη και ρίχνουμε τη σάλτσα επάνω στα φιλέτα.
2018-07-25T13:52:58+00:00