Αυγά και ανάμεικτα ρολά σαλάτας με Βιτάμ με έλαιο βασιλικού και ελαιόλαδο

Υλικά
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 2 αυγά
  • Μαύρο πιπέρι
  • Βιτάμ με έλαιο βασιλικού και ελαιόλαδο
  • 2 πολύσπορες μπαγκέτες ολικής άλεσης
  • 1 τούφα ανάμεικτη σαλάτα
Εκτέλεση
  1. Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και, σε ένα μπολ, σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε μαζί με λίγο νερό και λίγο πιπέρι.
  2. Έπειτα, ζεσταίνουμε λίγο Βιτάμ με έλαιο βασιλικού και ελαιόλαδο σε ένα μεσαίο τηγάνι (ή σε δύο μικρά).
  3. Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών μέσα στο τηγάνι και κουνάμε το τηγάνι, ώστε το μείγμα να απλωθεί ομοιόμορφα στο τηγάνι.
  4. Πασπαλίζουμε με το φρέσκο κρεμμυδάκι και αφήνουμε την ομελέτα να ψηθεί, έως ότου αποκτήσει ένα χρυσαφί χρώμα.
  5. Τέλος, ανοίγουμε τις μπαγκέτες στα δύο και αλείφουμε το εσωτερικό τους με Βιτάμ με έλαιο βασιλικού και ελαιόλαδο. Στο κάτω μέρος της μπαγκέτας τοποθετούμε τη σαλάτα με την ομελέτα. Σκεπάζουμε με το επάνω μέρος της μπαγκέτας.
2018-07-25T10:13:56+00:00