Χριστουγεννιάτικα μπισκότα

Υλικά
  • 100 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική
  • 225 γραμμάρια αλεύρι
  • 150 γραμμάρια ΒΙΤΑΜ
  • 1 κρόκος αβγού
  • Βανίλια
Εκτέλεση
  1. Σε κάδο ανάμειξης, χτυπάμε με σύρμα το BITAM με τη ζάχαρη, μέχρι να γίνει ένα λευκό μείγμα.
  2. Προσθέτουμε τον κρόκο και συνεχίζουμε να χτυπάμε, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Τοποθετούμε το φτερό στο μίξερ και προσθέτουμε το κοσκινισμένο μείγμα και τη βανίλια. Δουλεύουμε το μείγμα, μέχρι να δημιουργηθεί μια εύπλαστη ζύμη.
  4. Κόβουμε το μείγμα σε μικρές μπάλες, ανοίγουμε με τον πλάστη και το κόβουμε με στρογγυλό κουπάτ 10cc, σε μπισκότο.
  5. Ψήνουμε στους 180ο C, για 15 -20 λεπτά, σε προθερμασ- μένο φούρνο.
By | 2018-11-30T10:21:43+00:00 November 30th, 2018|Comments Off on Χριστουγεννιάτικα μπισκότα

About the Author: