Πανακότα με Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου

Υλικά
  • 1 λίτρο Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου
  • 1 λωβός βανίλιας
  • 9 φύλλα ζελατίνης
  • 150 γραμμάρια μέλι
    • Υλικά για το σερβίρισμα
    • 8 μεγάλες κουταλιές μαρμελάδα φράουλα
    • Μαρμελάδα από κόκκινα φρούτα
    • Διάφορα φρέσκα φρούτα (π.χ. φράουλες βατόμουρα κλπ.)
    Εκτέλεση
    1. Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε μπολ με λίγο παγωμένο νερό, να μαλακώσουν.
    2. Ρίχνουμε το Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου σε κατσαρόλα και το αφήνουμε να ζεσταθεί.
    3. Προσθέτουμε τη βανίλια, βγάζοντας τα σποράκια από το εσωτερικό της, και το μέλι.
    4. Μόλις πάρει βράση το μείγμα, αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Στύβουμε προσεχτικά τις ζελατίνες και τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε, μέχρι να λιώσουν καλά οι ζελατίνες.
    5. Μοιράζουμε το μίγμα σε 8 ποτήρια ή φορμίτσες για πανακότα και τα τοποθετούμε στο ψυγείο.
    6. Αφήνουμε για 3-4 ώρες τουλάχιστον. Πριν σερβίρουμε τις κρέμες, γαρνίρουμε με μια κουταλιά μαρμελάδα και τα φρούτα.
    By | 2019-05-24T14:15:31+00:00 October 16th, 2018|Comments Off on Πανακότα με Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου

    About the Author: