Το Βιτάμ στο Vegan Life Festival

Το Βιτάμ στο Vegan Life Festival
Αρχική σελίδα > Νέα > Το Βιτάμ στο Vegan Life Festival


Το Βιτάμ ήταν στο Vegan Life Festival

Το Βιτάμ είχε την τιμή να παρευρεθεί στο Vegan Life Festival 2018 με τη νέα σειρά 100% φυτικών ροφημάτων, καθώς και τη σειρά προϊόντων επάλειψης Βιτάμ με φυτικά έλαια!


Μετά από την τεράστια επιτυχία του περσινού Vegan Life Festival Athens τον περασμένο Ιούλιο, το οποίο επισκέφτηκαν πάνω από 12.500 επισκέπτες σε μία μέρα, το Vegan Life Festival επέστρεψε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 7 Οκτωβρίου, για το μεγαλύτερη γιορτή του vegan τρόπου ζωής που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα!


Όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη vegan σειρά προϊόντων του Βιτάμ, όπως τη νέα σειρά φυτικών ροφημάτων σε 3 υπέροχες γεύσεις—Αμύγδαλο, Σόγια και Φουντούκι & Κακάο—με πολλαπλά οφέλη και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, που μπορούν να καταναλωθούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας με ποικίλους τρόπους!


Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν και για το μοναδικό διατροφικό προφίλ τους, αφού αποτελούν πηγή απαραίτητων ω-3 & ω-6 λιπαρών και είναι πλούσια σε βιταμίνη D, συστατικά που δεν τα προσλαμβάνουμε σε επαρκείς ποσότητες στην Ελλάδα.


Δεσπόζουσα θέση επίσης είχαν και τα προϊόντα επάλειψης Βιτάμ με έλαιο καρύδας και αμυγδάλου, όπως και το Βιτάμ με έλαιο βασιλικού και ελαιόλαδο, ιδανικά για να χαρίσουν ακόμα πιο πλούσια γεύση σε γλυκές και αλμυρές Βιταμαπολάυσεις!

By | 2018-11-15T09:44:35+00:00 October 30th, 2018|Comments Off on Το Βιτάμ στο Vegan Life Festival

About the Author: