use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Τασκεμπάπ

  • Μερίδες5
recipe image Τασκεμπάπ

Υλικά

Ingredients
  • 1 μερίδα έτοιμο ζωμό βοδινού
  • 1 ποτήρι γλυκό κρασί
  • 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
  • 1/2 κιλό κρεμμύδια
  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
  • 600 γραμμάρια ψιλοκομμένες ντομάτες σε κονσέρβα

      Εκτέλεση

      Execution
      1. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ψιλές φέτες και τα σοτάρουμε με το Βιτάμ Culinesse.
      2. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια, το ρίχνουμε στο σοταρισμένο κρεμμύδι, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
      3. Ακολουθούν οι ντομάτες, ο σπιτικός ζωμός, το πιπέρι, ο μαϊντανός και το ανάλογο νερό, για να μπορεί να βράσει το τασκεμπάπ για περίπου 1 1/2 ώρα.
      4. Σερβίρουμε και μπορούμε να συνοδέψουμε με ρύζι, πατάτες τηγανιτές, πουρέ ή σουφλέ μελιτζάνας.