Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Τασκεμπάπ
Μερίδες5
Υλικά
Ingredients
1 μερίδα έτοιμο ζωμό βοδινού
1 ποτήρι γλυκό κρασί
200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
1/2 κιλό κρεμμύδια
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
600 γραμμάρια ψιλοκομμένες ντομάτες σε κονσέρβα
Εκτέλεση
Execution
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ψιλές φέτες και τα σοτάρουμε με το Βιτάμ Culinesse.
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια, το ρίχνουμε στο σοταρισμένο κρεμμύδι, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
Ακολουθούν οι ντομάτες, ο σπιτικός ζωμός, το πιπέρι, ο μαϊντανός και το ανάλογο νερό, για να μπορεί να βράσει το τασκεμπάπ για περίπου 1 1/2 ώρα.
Σερβίρουμε και μπορούμε να συνοδέψουμε με ρύζι, πατάτες τηγανιτές, πουρέ ή σουφλέ μελιτζάνας.