Μπισκότα Μαστίχας
Δες συνταγή για μπισκότα μαστίχας με Βιτάμ. Εύκολες, παραδοσιακές ελληνικές αλλά και διεθνής συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, με φυτικό Βιτάμ
- Χρόνος Προετοιμασίας15 λεπτά
- Μερίδες20
Υλικά
- 600 γραμμάρια αλεύρι
- 200 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικινγκ πάουντερ
- 200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- 3 αυγά
- 15 γραμμάρια μαστίχα σε σκόνη
- 130 γραμμάρια γάλα
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ το Βιτάμ με την άχνη, μέχρι να αφρατέψει. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά, τη μαστίχα και το γάλα.
- Σταματάμε το χτύπημα και ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέικινγκ πάουντερ. Τυλίγουμε σε μεμβράνη τη ζύμη και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
- Πλάθουμε τα μπισκότα και αλείφουμε την επιφάνειά τους με λίγο αυγό.
- Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για μισή ώρα περίπου.