use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Μπισκότα Μαστίχας

Δες συνταγή για μπισκότα μαστίχας με Βιτάμ. Εύκολες, παραδοσιακές ελληνικές αλλά και διεθνής συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, με φυτικό Βιτάμ
  • 45 λεπτά
  • Χρόνος Προετοιμασίας15 λεπτά
  • Μερίδες20
recipe image Μπισκότα μαστίχας

Υλικά

  • 600 γραμμάρια αλεύρι
  • 200 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικινγκ πάουντερ
  • 200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • 3 αυγά
  • 15 γραμμάρια μαστίχα σε σκόνη
  • 130 γραμμάρια γάλα

      Εκτέλεση

      1. Χτυπάμε στο μίξερ το Βιτάμ με την άχνη, μέχρι να αφρατέψει. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά, τη μαστίχα και το γάλα.
      2. Σταματάμε το χτύπημα και ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέικινγκ πάουντερ. Τυλίγουμε σε μεμβράνη τη ζύμη και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
      3. Πλάθουμε τα μπισκότα και αλείφουμε την επιφάνειά τους με λίγο αυγό.
      4. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για μισή ώρα περίπου.