use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Κοτόπουλο στιφάδο

  • Μερίδες4
recipe image Κοτόπουλο στιφάδο

Υλικά

Ingredients
  • 1 κιλό ολόκληρο κοτόπουλο
  • 1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 κουταλάκι αποξηραμένη ρίγανη
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 έτοιμος ζωμός μυρωδικών
  • 1 κιλό μικρά κρεμμύδια
  • 1/2 ποτήρι Βιτάμ Culinesse
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι

      Εκτέλεση

      Execution
      1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μερίδες σερβιρίσματος και το σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με 2 κουταλιές Βιτάμ Culinesse.
      2. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το σκόρδο, 1 ποτήρι νερό, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Αφήνουμε το κοτόπουλο να σιγοβράσει για 15 λεπτά περίπου.
      3. Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse σε ένα τηγάνι και μετά τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο και αφήνουμε το κοτόπουλο στιφάδο να σιγοβράσει για μισή ώρα ακόμα, προσθέτοντας, προς το τέλος, τον κύβο μυρωδικών.