selinakitoupsara

Σελινάκι του ψαρά

Σελινάκι του ψαρά

  • Μερίδες 5

Συστατικά

  • 1/2 κιλό πετρόψαρα
  • αλάτι
  • αλεσμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 Pummaro ψιλοκομμένες ντομάτες σε κονσέρβα
  • 1/2 κιλό μακαρονάκι σελινάκι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • λίγα φύλλα σέλινο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 ποτήρι Βιτάμ Culinesse
  • 1 καρότο

Οδηγίες

  1. Βράζετε τα ψάρια μαζί με το ματσάκι των χορταρικών, για 1 ώρα περίπου. Τα σουρώνετε και βάζετε τον ζωμό σε μια κατσαρόλα.
  2. Προσθέτετε στο ζωμό το Βιτάμ, το Pummaro, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, το σελινάκι και τ’ αφήνετε να βράσουν για 15 με 20’ περίπου (αναλογία ζυμαρικών-ζωμού : 1 φλιτζάνι ζυμαρικά-3 φλιτζάνια ζωμού).
  3. Σερβίρεται ζεστό.
Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά στοιχεία
Ποσότητα ανά μερίδα
Ποσότητα ανά μερίδα
Nutrient Type Value
Energy (kcal) 404 kcal
Energy (kJ) 1690 kJ
Protein (g) 14.3 g
Carbohydrate incl. fibre (g) 82.1 g
Carbohydrate excl. fibre (g) 76.9 g
Sugar (g) 6.5 g
Fibre (g) 5.1 g
Fat (g) 1.7 g
Saturated fat (g) 0.3 g
Unsaturated fat (g) 0.8 g
Monounsaturated fat (g) 0.2 g
Polyunsaturated fat (g) 0.6 g
Trans fat (g) 0.0 g
Cholesterol (mg) 0 mg
Sodium (mg) 182 mg
Salt (g) 0.46 g
Vitamin A (IU) 2253 IU
Vitamin C (mg) 10.8 mg
Calcium (mg) 67 mg
Iron (mg) 2.23 mg
Potassium (mg) 516 mg
TOP