soupakaron

Σούπα καρόν

Σούπα καρόν

  • Μερίδες 5
  • Χρόνος μαγειρέματος 55 λεπτά

Συστατικά

  • λίγος φρέσκος άνηθος
  • 3 μέτρια καρότα
  • 1 φιλέτο στήθους κοτόπουλου
  • 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • 2 κρεμμύδια
  • αλάτι
  • αλεσμένο μαύρο πιπέρι

Οδηγίες

  1. Βάλε το στήθος κοτόπουλου να βράσει για περίπου 30 λεπτά σε μια κατσαρόλα με το ανάλογο νερό. Το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε ψιλά κομματάκια. Το ζωμά από το κοτόπουλο τον κρατάμε για αργότερα.
  2. Κόβουμε τα καρότα σε χοντρά κομμάτια και τα κρεμμύδια σε ψιλά, τα σοτάρουμε για 5 λεπτά με το Βιτάμ Culinesse και τα προσθέτουμε στο ζωμό του κοτόπουλου.
  3. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το ζωμό μαζί με τα λαχανικά να πάρουν μια βράση για 5-10 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο στήθος, αφήνουμε τη σούπα καρόν να βράσει για 10 λεπτά ακόμη, και τη σερβίρουμε ζεστή.
Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά στοιχεία
Ποσότητα ανά μερίδα
Ποσότητα ανά μερίδα
Nutrient Type Value
Energy (kcal) 63 kcal
Energy (kJ) 264 kJ
Protein (g) 7.7 g
Carbohydrate incl. fibre (g) 7.3 g
Carbohydrate excl. fibre (g) 5.6 g
Sugar (g) 3.4 g
Fibre (g) 1.7 g
Fat (g) 0.5 g
Saturated fat (g) 0.0 g
Unsaturated fat (g) 0.1 g
Monounsaturated fat (g) 0.0 g
Polyunsaturated fat (g) 0.0 g
Trans fat (g) 0.0 g
Cholesterol (mg) 17 mg
Sodium (mg) 78 mg
Salt (g) 0.20 g
Vitamin A (IU) 6143 IU
Vitamin C (mg) 5.4 mg
Calcium (mg) 22 mg
Iron (mg) 0.22 mg
Potassium (mg) 179 mg
TOP