souparouagialkrema

Σούπα ρουαγιάλ κρέμα

Σούπα ρουαγιάλ κρέμα

  • Μερίδες 5
  • Χρόνος μαγειρέματος 75 λεπτά

Συστατικά

  • 100 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 200 γραμμάρια κονσέρβα με κομμάτια ανανά σε χυμό
  • 200 γραμμάρια καρότα
  • φιλέτο στήθους κοτόπουλου
  • 100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με τουλάχιστον 35% λιπαρά
  • 3 κόκκινες πιπεριές
  • 1 ματσάκι σέλινο
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • αλάτι
  • αλεσμένο μαύρο πιπέρι

Οδηγίες

  1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το στήθος κοτόπουλου με ανάλογο κρύο νερό. Προσθέτουμε τα καρότα χοντροκομμένα, το σέλινο χοντροκομμένο, τις πιπεριές ψιλοκομμένες, αλάτι και πιπέρι, και τα αφήνουμε να βράσουν για 1 ώρα περίπου.
  2. Στραγγίζουμε και ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο, και βάζουμε το Βιτάμ Culinesse σε μια κατσαρόλα για 5 λεπτά να ζεσταθεί.
  3. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το αλεύρι, ανακατεύουμε και μετά πρόσθεσε τον ανανά (ψιλοκομμένο) με το ζουμί του, έτσι ώστε να γίνει μια παχύρρευστη σούπα ρουαγιάλ κρέμα.
  4. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το ανάλογο αλάτι και πιπέρι, ανακάτεψε καλά και ρίχνουμε μέσα και το ψιλοκομμένο στήθος κοτόπουλου.
Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά στοιχεία
Ποσότητα ανά μερίδα
Ποσότητα ανά μερίδα
Nutrient Type Value
Energy (kcal) 237 kcal
Energy (kJ) 990 kJ
Protein (g) 10.7 g
Carbohydrate incl. fibre (g) 30.3 g
Carbohydrate excl. fibre (g) 26.6 g
Sugar (g) 10.7 g
Fibre (g) 3.7 g
Fat (g) 8.3 g
Saturated fat (g) 4.7 g
Unsaturated fat (g) 2.6 g
Monounsaturated fat (g) 2.2 g
Polyunsaturated fat (g) 0.5 g
Trans fat (g) 0.0 g
Cholesterol (mg) 45 mg
Sodium (mg) 111 mg
Salt (g) 0.28 g
Vitamin A (IU) 8945 IU
Vitamin C (mg) 81.9 mg
Calcium (mg) 50 mg
Iron (mg) 0.79 mg
Potassium (mg) 407 mg
TOP